Celsius promo codes: zo krijg je tot $110 bonus!

De meest up-to-date promocodes van Celsius op een rijtje + tot $110 bonus op je crypto! Stap voor stap uitgelegd voor nieuwe gebruikers.
ūüĎȬ†Meteen naar alle actieve Celsius promo codes gaan? Klik hier!

Als crypto-hodler kun je extra passief inkomen genereren op alle grote cryptocurrencies die er bestaan. Onderaan het artikel heb ik alle Celsius promo codes handig voor jou verzameld in een tabel. Ik begeleid je door de stappen om jouw eigen Celsius account aan te maken, geef je een aantal promocodes om grote bonussen te verdienen als nieuwe gebruiker en neem je mee bij je eerste storting.

Wat is Celsius Network?

Celsius Network is een op blockchain gebaseerd leenplatform. Het werd opgericht in de zomer van 2017 en bracht zijn eerste munt ($CEL) uit in maart 2018. De oprichters van het platform zijn Alex Mashinsky, Nuke Goldstein en S. Daniel Leon. Het bedrijf is gevestigd in London, in het Verenigd Koninkrijk.

Meer weten over Celsius? In mijn uitgebreide Celsius review artikel heb ik alle voor- én nadelen van Celsius opgesomd zodat jij een weloverwogen beslissing kan maken. 

Stappen om passief te verdienen met Celsius

Stap 1 – Account aanmaken

Om te beginnen moet je een account aanmaken. Dit kan zowel via de app als via de website. Klik hier om direct te registeren.

Ik raad zelf aan om de app te gebruiken omdat dit handiger is voor de verificatie van je account. Je zult later omwege de regelgeving je ID moeten verifieren en een selfie maken. De app is beschikbaar op zowel de Playstore als de Appstore.

Download de Celsius App

Als je de app hebt gedownload, volg je simpelweg de instructies op je scherm.

Mocht je er niet uitkomen, kijk dan gerust de volgende video!

Stap 2 – Verifieer je account

Celsius is wettelijk verplicht om KYC (Know Your Customer) en AML (Anti Money Laundring) procedures uit te voeren. Zij hebben te maken met strenge regelgeving als financieel dienstverlener. Om witwassen en het financi√ęren van terrorisme tegen te gaan, moet de klant zich identificeren. In het aanmeldproces zul je de volgende stappen moeten doorlopen:

  • Gegevens over jezelf en je email;
  • Foto van je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs;
  • Een selfie van jezelf.

Stap 3 – Voer de Celsius promocodes in voor een welkomstbonus van 110$

Er lopen momenteel wat acties bij Celsius waar je mooi gebruik van kan maken. Door de promo code 125019fc76 in te voeren bij de referralbox / promo code sectie, krijg je al je eerste 50$ bonus in Bitcoin! Daarnaast kun je de Celsius promo code STABLE50 en STABLE10 toepassen. Deze twee codes zorgen er nog eens voor dat jij een extra $60 bonus krijgt.

Zo voeg je een promo code toe aan je Celsius account:

Zo voeg je een promo code toe aan je Celsius account.

Ben je al lid van Celsius? Ook dan kun je als bestaande gebruiker de codes STABLE50 en STABLE10 gebruiken! De referralbonus geldt helaas alleen voor de eerste storting.

Stap 4 – Stort de benodigde crypto om de bonussen te triggeren

Je krijgt alle bonussen als je minimaal $650 aan cryptocoins op Celsius hebt staan voor 30 dagen. ($400 voor de $50 bonus, $200 voor de $50 bonus en $50 voor de $10 bonus). Omdat er vaak nog fees bij het opnemen komen kijken, zorg je er voor dat je wat meer dan het bonusbedrag erop zet. Zoals ik onderaan deze stap nog eens benadruk, raad ik het aan om 600 euro op Bitvavo of Bitpanda te storten. Als hier de Ethereum transactiekosten vanaf gaan, zit je nog ruimschoots boven de benodigde $650.

Als je weinig risico wilt lopen, raad ik sterk aan om stablecoins te gebruiken. Stablecoins zijn de cryptoversie van traditioneel geld. Jij koopt met bijvoorbeeld 600 euro stablecoins (de cryptoversie van een euro/dollar) en krijgt hier 1-op-1 dus 600 euro aan stablecoins voor, in de vorm van dollars. Voorbeelden van stablecoins zijn USDC, TUSD en USDT. Deze zullen altijd rond de 1$ zitten en dus weinig koersschommelingen ondervinden. Mocht de markt naar beneden gaan, zit jij tenminste veilig en wordt je geld niet minder waard. Hierdoor krijg je tóch de bonus en ook nog minimaal 10.02% rente :).

Op Celsius raad ik het af om DAI te gebruiken, aangezien je hier ‚Äėmaar‚Äô¬†4.60%¬†rente op krijgt in plaats van de¬†10.02%¬†op de andere stablecoins.

1 jaar DAI rente op Celsius
Rente op de stablecoin Dai na 1 jaar
1 jaar USDC rente op Celsius
Rente op de stablecoin USDC na 1 jaar

Heb je nog geen crypto? Dan raad ik aan om deze te kopen via Bitvavo (de eerste 1000 euro betaal je geen handelskosten) of Bitpanda (10 euro gratis als nieuwe klant).

Let op dat je voor je crypto nog wel opnamekosten betaalt voor het Ethereum netwerk. Deze fee staat los van Bitvavo of Bitpanda. Doorgaans zullen deze kosten tussen de 10 en 15 dollar liggen. Het is dus verstandig om wat meer te storten dan precies de $650.

Als je zeker wil zijn van de bonus, zorg er dan voor dat je 600 euro op Bitvavo of Bitpanda stort.

Stap 5 – Leun achterover ūüôā

Zodra de storting binnen is op Celsius, zul je bij de promocodes zien dat de status op ‚ÄėLocked‚Äô staat (klik bij je account op Promo Codes). Dit betekent dat je succesvol de bonussen hebt toegepast, en nu alleen maar hoeft te wachten!

Na 30 dagen krijg je de bonus gestort op je account. Naast de bonus krijg je in die tijd ook de rente elke week gestort ;).

Belangrijk: als je tijdens de lock periode van 30 dagen een opname doet vervallen de bonussen! Zorg er dus voor dat je er verder niks mee doet en het gewoon lekker laat staan.

Vertrouw je het toch niet langer dan de 30 dagen, of heb je liever weer euro’s op je bankrekening? Dan verkoop je simpelweg je stablecoins weer voor euro’s en heb je tóch je mooie bonussen van $110 dollar binnen ;).

Hieronder heb ik alle actieve Celsius promocodes op een rijtje gezet. Deze tabel zal regelmatig ge√ľpdatet worden met de laatste promocodes!

Promo CodeBeloningMinimale stortingMunt die je moet stortenLock periode
125019fc76$50 BTC$400Elke crypto30 dagen
HODL10*$10 BTC$100Elke crypto30 dagen
HODL50*$50 BTC$400Elke crypto30 dagen
HODL500*$500 BTC$25,000Elke crypto90 dagen
HODL2K*$2,000 BTC$250,000Elke crypto90 dagen
AVAX20$20 AVAX$500AVAX90 dagen
AXAX200$200 AVAX$5,000AVAX90 dagen
AVAX600$600 AVAX$20,000AVAX180 dagen
LUNA20$20 LUNA$500LUNA90 dagen
LUNA150$150 LUNA$5,000LUNA180 dagen
LUNA600$600 LUNA$20,000LUNA180 dagen
CEL100$100 CEL$1,000CEL180 dagen
CEL750$750 CEL$10,000CEL180 dagen
CEL5000$10,000$100,000CEL180 dagen

* Deze promo code is geldig als je een nieuwe gebruiker bent of als je nog geen geld hebt overgemaakt naar Celsius.

Conclusie

Celsius biedt een uitstekende oplossing om passief te verdienen op crypto. Het heeft vaak nieuwe acties waar je een mooi rendement op kunt halen door simpelweg tijdelijk wat crypto te storten. Aangezien je binnen 30 dagen omgerekend een rendement van meer dan 16.9% krijgt ($110 op $650 inleg) is het haast zonde om er geen gebruik van te maken!

Het biedt een goede bescherming tegen de huidige inflatie en de lage rentes die de banken geven. Zeker voor nieuwe gebruikers is het interessant door de hoge bonus die te verdienen valt.  Vertrouw je het wat minder? Zorg dan dat je simpelweg je bonussen binnenkrijgt en het opneemt in een eigen wallet!

Knop om de Celsius app te downloaden

Daan van de Ven

Hi, Daan hier! Ik verdiep me al jaren graag in de wondere wereld van DeFi en F.I.R.E en schrijf hier ook graag over. Ik ben dan ook de auteur van FireMetDefi.nl om jou de juiste informatie en meest lucratieve bonussen te voorzien!

Reacties

Laat een reactie achter

Fire Met Defi
Logo